Політика конфіденційності

Шановний Користувач, реєструючись на нашому сайті або використовуючи різні сервіси нашого сайту, які вимагають введення Ваших особистих даних, Ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», а також узгодженим і затвердженим Правилам. Адміністрація сайту залишає за собою право на використання даної інформації в маркетингових цілях в рамках надання послуг.

Узгоджені та затверджені Правила відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»

Користувач, реєструючись на сайті https://pudralab.com/ (далі - «Сайт»), в тому числі, створюючи свій аккаунт і / або реєструючись як користувач будь-яких сервісів Сайту, в разі здійснення відповідних дій під власним і дійсним (а не вигаданим) ім'ям, дає свою згоду власнику сайту на обробку персональних даних Користувача (ПІБ, контактних даних у разі надання такої інформації та за умови, що така інформація є правдивою і дійсної). Користувач дає згоду власнику сайту на здійснення дій в інформаційній (автоматизованій) системі та / або в картотеках персональних даних, які пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптацією, зміною, поновленням, використанням і поширенням (реалізацією, передачею), знеособлення, знищенням відповідних персональних даних та відомостей про Користувача - фізичну особу. Користувач також дає власнику Сайту право визначати на власний розсуд порядок використання персональних даних Користувача (в тому числі порядок використання персональних даних працівниками власника Сайту відповідно до їх професійними чи службовими, або трудовими обов'язками), порядок захисту, поширення, порядок доступу до баз даних і порядок передачі права обробки персональних даних іншими суб'єктами відносин, пов'язаних із персональними даними. Користувач надає зазначені права власника Сайту з метою дотримання останнім вимог чинного законодавства про захист персональних даних.

 

Як ми захищаємо вашу інформацію


Ми вживаємо відповідних заходів безпеки по збору, зберіганню й обробці зібраних даних для захисту їх від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття або знищення Вашої особистої інформації (ім'я користувача, пароль, інформація про замовлення, транзакції й дані, що зберігаються на нашому Сайті).


Загальний доступ до особистої інформації


Ми не продаємо, не обмінюємо або не даємо в оренду особисту інформацію користувачів. Ми можемо надавати загальні демографічні дані, не пов'язані з особистою інформацією, нашими партнерами й рекламодавцями. Ми можемо використовувати сторонніх постачальників послуг, щоб допомогти нам управляти нашим бізнесом і Сайтом або управляти діяльністю від нашого імені, наприклад, проведення розсилання або статистичні й інші дослідження. Ми можемо ділитися цією інформацією із цими третіми особами для обмежених цілей за умови, що Ви дали нам відповідні дозволи.


Зміни в політику конфіденційності


Ми маємо право за своїм розсудом обновляти дану політику конфіденційності в будь-який час. У цьому випадку ми опублікуємо повідомлення на головній сторінці нашого Сайту й повідомимо Вас про це по електронній пошті. Використовуючи Сайт, Ви погоджуєтеся із прийняттям на себе відповідальності за періодичне ознайомлення з Політикою конфіденційності й змінами в ній.


Ваша згода із цими умовами


Використовуючи цей Сайт, Ви виражаєте свою згоду із цією політикою. Якщо Ви не згодні із цією політикою, будь ласка, не використовуйте наш Сайт. Ваше подальше використання Сайту після внесення змін у справжню політику буде розглядатися як Ваша згода із цими змінами.
Відмова від відповідальності
Пам’ятайте, політика конфіденційності при відвідуванні сторонніх Сайтів третіх осіб, не підпадає під дії даного документа. Адміністрація Сайту не несе відповідальності за дії інших веб-сайтів.


Як з нами зв'язатися


Якщо у Вас є які-небудь питання по політиці конфіденційності, використанню Сайту, або іншим питанням, пов'язаним із Сайтом, будь ласка, зв'яжіться з нами:

Напишіть нам 📧 pudralab.com@gmail.com

Зателефонуйте ☎️ +38(093)0040320

Viber +38(093)0040320

Telegram +38(093)0040320

Задати запитання

Введіть своє ім’я, електронну адресу, ваше запитання та натисніть Відправити

Ми в Instagram